Kontantinsats till bostadsköpet

När du köper ett hus eller en bostadsrätt så vill banken ofta ha en kontantinsats på 10% av köpesskillingen. Ibland vill man inte låsa de pengar man har i boendet utan använda dem till annat. Eller så har man helt enkelt inte råd med den kontantinsats som ofta behövs till bolånet.

Privatlån

Vad man vanligtvis brukar göra i sådana situationer är att ta ett lån utan säkerhet. Dessa lån brukar kallar privatlån. För att bli beviljad ett privatlån kräver banken att man har en regelbunden inkomst och inte har några betalningsanmärkningar. Det finns även banker som ger lån trots betalninsanmärkning. Din ekonomi ska självklart också klara av det lån som söks, vilket banken också undersöker.

Privatlån hos Swedbank

Swedbank erbjuder privatlån från 35 000kr upp till 350 000kr, helt utan säkerhet. Med dessa lån kan du spara tusenlappar pga det låga ränteläget som råder. Lånet kan användas som kontantinsats vid bostadsköp. Du väljer vilken återbetalninstid du önskar, allt från 2 till 12 år. Du kan även försäkra lånet med liv- och betalskydd.

Ansök om privatlån hos Swedbank

Ansöka om privatlån gör du direkt på nätet genom att klicka på följande länk.
[ad#privatlan]
Du får ett preliminärt besked direkt på skärmen och inom ett dygn har du fått ditt svar.